Bokningsvillkor

Avbokning pga Corona/Covid-19

Om avbokning sker på grund av Folkhälsomyndighetens anvisningar har ni det belopp vi mottagit från er tillgodo att nyttja vid ny bokning av boende fram till 2021-12-31.

Alternativt återbetalas allt utom bokningsavgiften (10% av totalbeloppet, dock minst 500kr) till er.

Bokning

Er bokning är gällande och bindande när vi skickat bekräftelse på bokningen till er.

I bokningsbekräftelsen finns information om vilket belopp som ska betalas, betalningssätt och förfallodag.

Om betalning inte kommit oss tillhanda på förfallodagen kan vi inte garantera att er bokning kvarstår.

En bokning kan inte avbokas genom att betalning uteblir.

 

Betalning vid bokning mer än 30 dagar i förväg

En bokningsavgift på 10 % av totalbeloppet, dock minst 500 SEK, ska betalas inom 7 dagar efter ni erhållit er bokningsbekräftelse. Detta belopp dras av från totalkostnaden vid slutbetalning. Uppgifter om betalningen finns i bekräftelsen.

Bokningsavgiften är den del av hyran som ska täcka kostnader för att administrera er bokningsförfrågan, bokning eller avbokning och den betalas inte tillbaka vid avbokning.

Resten av hyran ska vara oss tillhanda senast 30 dagar före avtalad ankomstdag och detta återbetalas ej vid avbokning vid mindre än 30 dagar före ankomst.

 

Betalning vid bokning mindre än 30 dagar i förväg

Hela hyran betalas inom 7 dagar från bokningstillfället. Vid bokning mindre än 3 dagar i förväg betalas hela hyran vid ankomsten.

Detta återbetalas ej vid avbokning.

 

In- och utcheckning

Incheckning på ankomstdagen: tidigast klockan 16:00.

Utcheckning vid avresa: senast klockan 11:00.

Med hänsyn till det praktiska arbetet med ett B&B och gårdens sysslor så har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot våra gäster före klockan 16:00. Detta gäller även parkering av bil eller avlämnande av väskor etc. Vi ber er vänligen men bestämt att respektera detta.

Lämna ett mobiltelefonnummer!

För att vi ska kunna kontakta er om något oförutsett skulle inträffa medan ni är på väg till oss vill vi gärna att ni meddelar oss vilket mobiltelefonnummer ni har (om sådant finns). Vi försöker alltid vara hemma och ta emot våra gäster men i nödfall kan vi behöva lösa detta på annat sätt och då behöver vi kunna nå er.

Avbokning

Bokningsavgiften (10% av totalkostnad dock minst 500 kr) är den del av hyran som ska täcka kostnader för att administrera er bokningsförfrågan, bokning eller avbokning och den återbetalas inte vid avbokning.

Vid avbokning mer än 30 dagar före ankomstdag återbetalas mottaget belopp utöver bokningsavgiften.

Återbetalning sker ej vid avbokning mindre än 30 dagar före ankomstdag.

Paragraf Se även Allmänna villkor