Bokningsvillkor

Bokning

Er bokning är gällande och bindande när vi skickat bekräftelse på bokningen till er.

I bokningsbekräftelsen finns information om vilket belopp som ska betalas, betalningssätt och förfallodag.

En bokning kan inte avbokas genom att betalning uteblir.

Om betalning inte kommit oss tillhanda på förfallodagen kan vi inte garantera att er bokning kvarstår.

Kontakta oss vid frågor om detta.

 

Betalning vid bokning mer än 30 dagar i förväg

En bokningsavgift på 10 % av totalbeloppet, dock minst 600 SEK/rum, ska betalas inom 7 dagar efter ni erhållit er bokningsbekräftelse. Detta belopp dras av från totalkostnaden vid slutbetalning. Uppgifter om betalningen finns i er bokningsbekräftelse.

Bokningsavgiften är den del av hyran som ska täcka kostnader för att administrera er bokningsförfrågan, bokning eller avbokning och den betalas inte tillbaka vid avbokning.

Resten av hyran ska vara oss tillhanda senast 30 dagar före avtalad ankomstdag och detta återbetalas ej vid avbokning vid mindre än 30 dagar före ankomst.

Om ni tvingas avboka mindre än 30 dagar före ankomst kan ni dock få en del av det inbetalda beloppet tillgodo att använda till en ny bokning vid annat tillfälle hos oss, kontakta oss för mer information om detta.

Betalning vid bokning mindre än 30 dagar i förväg

Hela hyran betalas inom 7 dagar från bokningstillfället.

Vid bokning mindre än 3 dagar före ankomst betalas hela hyran via swish vid bokningstillfället eller kontant vid ankomsten. Anvisning finns i er bokningsbekräftelse.

Detta återbetalas ej vid avbokning.

In- och utcheckning och ankomst till gården

Incheckning på ankomstdagen: tidigast klockan 16:00.

Utcheckning vid avresa: senast klockan 11:00.

Med hänsyn till det praktiska arbetet med ett B&B och gårdens sysslor så har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot våra gäster före klockan 16:00. Detta gäller även parkering av bil eller avlämnande av väskor, kylvaror etc. Vi ber er vänligen men bestämt att respektera detta.

Lämna ett mobiltelefonnummer!

För att vi ska kunna kontakta er om något oförutsett skulle inträffa medan ni är på väg till oss vill vi gärna att ni meddelar oss ett mobiltelefonnummer ni har med er på resan. Vi försöker alltid vara hemma och ta emot våra gäster men i nödfall kan vi behöva lösa detta på annat sätt och då behöver vi kunna nå er.

Avbokning

Bokningsavgiften (10% av totalkostnad dock minst 600 kr/rum) är den del av hyran som ska täcka kostnader för att administrera er bokningsförfrågan, bokning eller avbokning och den återbetalas inte vid avbokning.

Vid avbokning mer än 30 dagar före ankomstdag återbetalas mottaget belopp förutom bokningsavgiften.

Återbetalning sker ej vid avbokning mindre än 30 dagar före ankomstdag.