Skicka bokningsförfrågan

Skicka gärna en bokningsförfrågan till oss! Denna är inte bindande utan anses endast vara en förfrågan om det finns lediga rum såvida ni inte anger i meddelandefältet att ni vill boka direkt. Vi svarar så snart vi kan men ibland kan vi ha svårt att hinna med att svara på mail så ring gärna (tel: 0709-959091) om det är bråttom.

Har ni inte fått svar från oss inom ett par dagar kan det bero på att tekniken inte har fungerat. Skicka då gärna ett mail direkt till info@hunserod.se eller ring oss.

Er bokning är bindande när vi har skickat en bokningsbekräftelse via e-mail till er.

Utebliven betalning gäller ej som avbokning. Kontakta oss om ni har frågor angående bokning/avbokning.

 

Priser och allmän bokningsinformation

Mycket information om praktiska saker hittar du här: Bra att veta.

Bokningskalender

Kalendern är avsedd att visa vilka dagar som är fullbokade.

25 Fullbokat. Tyvärr kan vi inte erbjuda er något rum dessa dagar. Kanske kan ni hitta alternativt boende dessa dagar på någon av de andra gårdarna inom Bo på Lantgård Skåne: www.bopalantgardskane.se

25 25 Vi har minst ett rum ledigt.

Tänk på att en sammanhängande ledig period kan bestå av flera olika rum enstaka dagar. Det är alltså inte säkert vi kan erbjuda ett och samma rum hela tiden trots att det ser ledigt ut.

OBS! Vi kan inte garantera att icke fullbokade dagar är tillgängliga för bokning. Det kan finnas en fördröjning i registreringen av bokningar.