Skicka bokningsförfrågan

Vi har lediga rum i sommar. We have available rooms in summer.
Skicka gärna en bokningsförfrågan till oss!

Denna är inte bindande utan anses endast vara en förfrågan om det finns lediga rum såvida ni inte anger i meddelandefältet att ni vill boka direkt. Vi svarar så snart vi kan men ibland kan vi ha svårt att hinna med att svara på mail så ring gärna (tel: 0709-959091) om det är bråttom.

Det går även att boka direkt via detta formuläret, det krävs dock en bekräftelse från oss för att bokningen ska vara gällande.

Skriv då ” Boka direkt” i meddelandefältet. Om det finns lediga rum får ni en bokningsbekräftelse via e-mail av oss och då är er bokning bindande.

Priser och allmän bokningsinformation

Har ni inte fått svar från oss inom ett par dagar kan det bero på att tekniken inte har fungerat. Skicka då gärna ett mail direkt till info@hunserod.se eller ring oss.

Er bokning är bindande när vi har skickat en bokningsbekräftelse via e-mail till er.

Utebliven betalning gäller ej som avbokning. Kontakta oss om ni har frågor angående bokning/avbokning.

Mycket information om praktiska saker hittar du här: Bra att veta.

Bokningskalender

Kalendern är avsedd att visa vilka dagar som är fullbokade, de dagarna har vi ingen möjlighet att ta emot någon bokning.

25  betyder att vi har fullbokat. Tyvärr kan vi inte erbjuda er något rum dessa dagar. Kanske kan ni hitta alternativt boende dessa dagar på någon av de andra gårdarna inom Bo på Lantgård Skåne: www.bopalantgardskane.se

25 25 betyder att vi har minst ett rum ledigt, skicka en förfrågan för att kolla om det finns plats för er.

Tänk på att en sammanhängande ledig period kan bestå av flera olika rum enstaka dagar. Det är alltså inte säkert att det är ett och samma rum som är ledigt hela tiden trots att det ser ledigt ut. När vi bokar in gäster har man så klart alltid samma rum under hela bokningen om vi inte kommer överens med er om något annat.

OBS! Vi kan inte garantera att icke fullbokade dagar är tillgängliga för bokning. Det kan finnas en fördröjning i registreringen av bokningar.